Veel gestelde vragen

Kan ik een schapenvacht in de wasmachine doen?

Wij adviseren schapenvachten niet in de wasmachine te wassen. Medicinale vachten kunnen wel worden gewassen omdat deze een speciale behandeling hebben ondergaan. Wil je toch jouw schapenvacht wassen doe dit dan op een wol programma en hang deze niet te drogen op een warmte bron.

Waar blijft mijn pakket?

Als het goed is heeft u een mail ontvangen met uw order(nummer) en een track and trace, hier kunt u uw order volgen. Als dit niet het geval is, mail dan even naar tom@careforliving.nl of bel gerust even op naar 085 303 42 50. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 9:00 uur tot 18:00 uur en via de mail zijn we 24/7 bereikbaar. 

Op maat gemaakte producten.

Gepersonaliseerde producten zijn op maat gemaakte producten, hierdoor kan de levertijd langer zijn. Het maken van zo’n product duurt gemiddeld 1 tot 3 weken. Wat valt er onder gepersonaliseerde producten?

– Gelazerde koeienhuiden

– Vloerkleden van schapenvacht, zowel de lengte als de kleur.

– Lampenkappen

 

Ik wil graag BTW-factuur ontvangen.

Deze kunt u uiteraard altijd aanvragen:, stuur na de aankoop even een mailtje naar tom@careforliving.nl en u zult zo snel mogelijk antwoordt krijgen. 

Als een Product niet op voorraad is wat dan?

Stuur een mail of neem telefonisch contact met ons op. Wij krijgen meerdere keren in de maand onze voorraad koeienhuid vloerkleden, schapenvachten en vloerkleden van schapenvacht binnen.

+31 85 3034250 of mail  tom@careforliving.n

 

 

IK HEB HET Verkeerde adres ingetoetst WAT NU?

IK WIL HET product retour sturen hoe doe ik dat?

Dit is zeker mogelijk. Wel is het belangrijk dat u tom@careforliving.nl een mail stuurt met uw naam en ordernummer. Zo kunnen we uw product sneller en gemakkelijker terug vinden. Het is essentieel dat dit proces binnen 31 dagen geregeld wordt, hierna is een retourtje helaas niet meer mogelijk. Lees ook even ons retourbeleid.

 

zijn DE producten Hetzelfde als op de foto?

Ja van koeienhuid vloerkleden en de schapenvachten met een bijzondere tekening zijn uniek gefotografeerd. Ook onze designer schapenvacht vloerkleden fotograferen wij apart. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u geen vergelijkbaar examplaar binnen krijgt. 

 

hoe Onderhoud ik een koeienhuid VLOERKLEED?

 1. Hoe houd ik mijn koeienkleed op zijn mooist? Om je koeienkleed in goede staat te houden, is het belangrijk om deze regelmatig te draaien om gelijkmatige slijtage te bevorderen. Hang het kleed ook af en toe buiten om te luchten en stofdeeltjes te verwijderen. Dit moet worden gedaan in een schone en droge buitenomgeving.

 2. Hoe vaak moet ik mijn koeienkleed draaien? Het wordt aanbevolen om je koeienkleed om de paar maanden te draaien, dit hangt wel af van hoeveel er over heen gelopen wordt. Als het kleed veel wordt belopen, dan is het handig om het koeienkleed vaker te draaien.
 3. Hoe kan ik mijn koeienkleed buiten laten luchten? Schud het koeienkleed eerst uit om stof en vuil te verwijderen. Hang het vervolgens buiten op een droge en schone plaats en laat het ongeveer een uur luchten. Het wordt afgeraden om het kleed in de zon te laten hangen, omdat dit kan leiden tot verkleuring.

 

hoe Onderhoud ik een schapenvacht?

 1. Regelmatig uitkloppen: Klop de schapenvacht regelmatig uit om vuil en stof te verwijderen. Dit kun je doen door de vacht buiten uit te kloppen of met een speciale borstel voor schapenvachten.

 2. Opfrissen van de vacht: Om de vacht op te frissen, kun je deze buiten laten luchten of in een goed geventileerde ruimte. Vermijd direct zonlicht en hitte, omdat dit de vacht kan beschadigen. Gebruik geen water of reinigingsmiddelen om de vacht op te frissen.

 3. Vlekken verwijderen: Als er vlekken op de vacht zitten, gebruik dan een vochtige doek om de vlek voorzichtig te deppen. Gebruik geen zeep of reinigingsmiddelen, omdat dit de vacht kan beschadigen.

 4. Omdraaien van de vacht: Om slijtage te verminderen, kun je de schapenvacht af en toe omdraaien. Dit zorgt ervoor dat de vacht gelijkmatiger slijt en langer meegaat.

 5. Vermijd wassen van de vacht: Het wordt over het algemeen afgeraden om een schapenvacht te wassen, omdat dit de vacht kan beschadigen of de textuur en kleur kan veranderen. Als je de vacht toch wilt wassen.

Door deze tips op te volgen, kun je ervoor zorgen dat je schapenvacht mooi en zacht blijft en langer meegaat.

 

Hoe onderhoud ik mijn Designer vloerkleed van schapenvacht?

Onze exclusieve designer schapenvacht vloerkleden zijn met de hand gemaakt van 100% echte IJslandse schapenvacht. Deze vloerkleden zijn verkrijgbaar in standaardmaten die direct leverbaar zijn, maar we bieden ook maatwerkopties voor afmetingen, kleuren en ontwerpen. Met een scala aan kleuropties en een natuurlijke textuur voegen onze vloerkleden warmte, comfort en een unieke uitstraling toe aan elke ruimte. Duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, zijn ze een tijdloze investering in stijl en luxe voor elk interieur.

Onderhoud Designer vloerkleed schapenvacht

 1. Klop  schapenvacht vloerkleed regelmatig uit om vuil en stof te verwijderen..
 2. Om het vloerkleed van schapenvacht op te frissen, kun je deze buiten laten luchten of in een goed geventileerde ruimte. Vermijd direct zonlicht en hitte, omdat dit de vacht kan beschadigen. .
 3.  Wanneer er vlekken op het vloerkleed van schapenvacht zitten, gebruik dan een vochtige doek om de vlek voorzichtig te deppen.
 4.  Om slijtage te verminderen, kun je het designer schapenvacht vloerkleed af en toe omdraaien. Dit zorgt ervoor dat de vacht gelijkmatiger slijt en langer meegaat.

 

Heb je andere vragen voor ons?

Wij zijn elke werkdag van 09:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 085-53034250. Via mail zijn wij 24 uur bereikbaar. Wij antwoorden meestal binnen een uur. Vul onderstaand contactformulier.

Contactformulier