Veel gestelde vragen

Kan ik een schapenvacht in de wasmachine doen?

Wij adviseren schapenvachten niet in de wasmachine te wassen. Medicinale vachten kunnen wel worden gewassen omdat deze een speciale behandeling hebben gehad. Wil je toch jouw schapenvacht wassen doe dit dan op een wol programma en hang deze niet te drogen op een warmte bron.

Waar blijft mijn pakket?

Als het goed is heeft u een mail ontvangen met uw order(nummer) en een track and trace, hier kunt u uw order volgen. Als dit niet het geval is, mail dan even naar tom@careforliving.nl of bel gerust even op naar 085 303 42 50. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 9:00 uur tot 18:00 uur en via de mail zijn we 24/7 bereikbaar. 

Op maat gemaakte producten.

Gepersonaliseerde producten zijn op maat gemaakte producten, hierdoor kan de levertijd langer zijn. Het maken van zo’n product duurt gemiddeld 1 tot 3 weken. Wat valt er onder gepersonaliseerde producten?

– Gelazerde koeienhuiden

– Vloerkleden van schapenvacht, zowel de lengte als de kleur.

– lampenkappen

 

BTW-factuur

Dit is zeker mogelijk, stuur na de aankoop even een mailtje naar tom@careforliving.nl en u zult zo snel mogelijk antwoordt krijgen. 

Product niet op voorraad.

Houd dan onze site in de gaten. Wij krijgen namelijk meerdere keren in de maand onze voorraad binnen. Het product staat dan binnen 24 uur op de website. 

 

Verkeerde adres ingetoetst?

Wilt u het product retour sturen?

Dit is zeker mogelijk. Wel is het belangrijk dat u tom@careforliving.nl een mail stuurt met uw naam en ordernummer. Zo kunnen we uw product sneller en gemakkelijker terug vinden. Het is essentieel dat dit proces binnen 31 dagen geregeld wordt, hierna is een retourtje helaas niet meer mogelijk.

 

Hetzelfde als op de foto?

Ja, al onze foto’s zijn uniek gefotografeerd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u een vergelijkbaar examplaar binnen krijgt. 

 

Onderhoud van de koeienhuid

  1. Hoe houd ik mijn koeienkleed op zijn mooist? Om je koeienkleed in goede staat te houden, is het belangrijk om deze regelmatig te draaien om gelijkmatige slijtage te bevorderen. Hang het kleed ook af en toe buiten om te luchten en stofdeeltjes te verwijderen. Dit moet worden gedaan in een schone en droge buitenomgeving.

  2. Hoe vaak moet ik mijn koeienkleed draaien? Het wordt aanbevolen om je koeienkleed om de paar maanden te draaien, dit hangt wel af van hoeveel er over heen gelopen wordt. Als het kleed veel wordt belopen, dan is het handig om het koeienkleed vaker te draaien.
  3. Hoe kan ik mijn koeienkleed buiten laten luchten? Schud het koeienkleed eerst uit om stof en vuil te verwijderen. Hang het vervolgens buiten op een droge en schone plaats en laat het ongeveer een uur luchten. Het wordt afgeraden om het kleed in de zon te laten hangen, omdat dit kan leiden tot verkleuring.

 

Onderhoud van de schapenvacht

  1. Regelmatig uitkloppen: Klop de schapenvacht regelmatig uit om vuil en stof te verwijderen. Dit kun je doen door de vacht buiten uit te kloppen of met een speciale borstel voor schapenvachten.

  2. Opfrissen van de vacht: Om de vacht op te frissen, kun je deze buiten laten luchten of in een goed geventileerde ruimte. Vermijd direct zonlicht en hitte, omdat dit de vacht kan beschadigen. Gebruik geen water of reinigingsmiddelen om de vacht op te frissen.

  3. Vlekken verwijderen: Als er vlekken op de vacht zitten, gebruik dan een vochtige doek om de vlek voorzichtig te deppen. Gebruik geen zeep of reinigingsmiddelen, omdat dit de vacht kan beschadigen.

  4. Omdraaien van de vacht: Om slijtage te verminderen, kun je de schapenvacht af en toe omdraaien. Dit zorgt ervoor dat de vacht gelijkmatiger slijt en langer meegaat.

  5. Vermijd wassen van de vacht: Het wordt over het algemeen afgeraden om een schapenvacht te wassen, omdat dit de vacht kan beschadigen of de textuur en kleur kan veranderen. Als je de vacht toch wilt wassen.

Door deze tips op te volgen, kun je ervoor zorgen dat je schapenvacht mooi en zacht blijft en langer meegaat.

 

Designer vloerkleden van schapenvacht

 

 

Heb je andere vragen onze over producten?

 

Wij zijn elke werkdag van 09:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 085-53034250. Via mail zijn wij 24 uur bereikbaar. Wij antwoorden meestal binnen een uur. Vul onderstaand contactformulier in of mail ons info@care-media.nl

Contactformulier