Prachtige koeienhuiden voor een aantrekkelijke prijs

 Bij Care for Living koop je koeienhuiden al vanaf € 124,95. Wij verkopen prachtige koeienkleden van het merk Dutchskins. Alle koeienvellen zijn apart gefotografeerd zodat het koeienvel die je in huis krijgt ook werkelijk degene is die op de foto staat.

 

Unieke koeienhuid kleden in verschillende kleuren

Bij ons vind je koeienhuid kleden in een grote diversiteit aan kleuren en maten. Ben je op zoek naar een koeienkleed dat past in een Scandinavisch interieur? Ga dan voor een prachtige witte koeienhuid. Bij ons vind je diverse tinten koeienhuiden; van een zeer lichte beige tint tot aan warm donkerbruin. Ook kun je onze verschillende koeienvachten in diverse maten bestellen. Zo hebben we huiden van 3 bij 4 meter en van 2 bij 3 meter. We kunnen ze uiteraard ook op de gewenste maat laten maken.

 

Hoe houd je jouw koeienkleed op zijn mooist?

Mocht je koeienhuid bijvoorbeeld in de woonkamer of hal liggen waar veel wordt gelopen, dan zullen de belopen delen van de koeienhuid sneller slijten. Om deze vorm van slijtage te beperken kan je de koeienhuid regelmatig draaien zodat de slijtage gelijkmatig gaat. Ook is het belangrijk om het koeienvel buiten op te hangen om deze af en toe wat te laten luchten. Schud hiervoor het koevel uit om eventuele stofdeeltjes te verwijderen. Laat het koeienvel daarna ongeveer een uurtje luchten om geuren te verwijderen. Het is essentieel om dit in een schone en droge buiten omgeving te doen

 

Welk koeienvel past bij jou?

Wil je liever een koehuid met een strakkere uitstraling? Ga dan voor een zwarte koeienvacht. Deze passen perfect in een kantoorruimte of in een modern huis. Bekijk ook eens onze gelazerde koeienhuiden. Dit is een uniek item met een logo of afbeelding in de huid gelazerd. Dit kan ook met jouw bedrijfs logo, dit is een leuke toevoeging voor bijvoorbeeld een wachtruimte.

Uiteraard vind je bij ons ook allerlei zwart witte koeienhuiden. Elke koe heeft andere vlekken, dus er zijn talloze verschillende zwart witte koeienvachten. Wij hebben altijd minimaal 300 prachtige koehuiden op voorraad.

Ruime keuze uit goedkope koeienhuiden in vele kleuren en maten.

Bekijk hier ons assortiment.

 

 

 

Koeienhuid vloerkleed - Koeienhuiden van Dutchskins